-Workshops

Een workshop op basis van de handen biedt  zoveel inzicht in jezelf, de ander of op een thema. Ik organiseer zelf jaarlijks een aantal workshops én als groep kan je ze ook aanvragen. Uiteraard kan ik voor groepen ook een workshop volledig op maat ontwikkelen in overleg met jou. De prijs wordt dan bepaald aan de hand van het aantal deelnemers, locatie, duur etc.

Onderstaande workshops organiseer ik op aanvraag.

-Workshop Handlezen

In een workshop Handlezen deel ik met liefde mijn passie en kennis en neem ik je bij de hand.

De Handleiding - Jacquelien Weel workshops

Handafdrukken maken

Leuk voor een feestje, of als je met een groep iets bijzonders zoekt voor een dagdeel (zie ook info bij groepsessies).

Je leert de basis van handlezen. De vorm van je handen, de basislijnen en de verschillende eigenschappen van de vingers komen aan bod. We werken met voorbeeld handafdrukken of de afdrukken van je eigen handen. Op die manier kan je de theorie direct spiegelen in de praktijk en leer je direct iets over de ander of over jezelf.

Door een workshop worden je eigen talenten en valkuilen duidelijk. Ook heb je iets in de hand om eens bij een ander te kijken.

Praktisch:
-De workshop maken we op maat afhankelijk van de wensen, groepsgrootte en tijd. Stuur me een mailtje met je idee en vragen en dan maken we er samen een plan van.

-Workshop ‘Out of the box denken door handlezen’

Het laten stromen van die creativiteit dat heb je zelf in de hand! Juist daar geven je handen zoveel informatie over. Handen spiegelen welke talenten iemand heeft en hoe iemand daarmee een bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Ze spiegelen ieders talenten en mogelijkheden en dus ieders creativiteit. Ook spiegelen ze de werkwijze en in hoeverre en waardoor iemand wordt beperkt door denkpatronen en ‘ja-maaren’.

Alle handen zijn anders. Handen zijn dus een heel mooi instrument om op een open en innovatieve manier bij jezelf en bij anderen te zien hoe iemand komt tot zijn/haar creativiteit en hoe dat in praktijk te brengen.

Praktisch:
-De workshop maken we op maat afhankelijk van de wensen, groepsgrootte en tijd. Deze workshop is voor een budget van minimaal €150,- met max. 12 pers. Stuur me een mailtje met je idee en vragen en dan maken we er samen een plan van.data: op afspraak,

-Workshop ‘Handlezen- Jij & Je kind’

Jij bent als opvoeder een baken voor je kind. En wat is het fijn om ook écht als een baken te kunnen staan. Bewust van je eigen talenten, patronen en valkuilen zodat je de juiste begeleiding voor je kind kan bieden. Want ook jouw kind heeft een uniek karakter wat om specifieke begeleiding vraagt.

En dat is waar handen zoveel waardevolle informatie over kunnen geven. Wat zijn nou jouw talenten, patronen en valkuilen. En hoe zit dat bij jouw kind. Werkt dat fijn samen of botst dat juist wel vaker. Wat zijn aangrijpingspunten om daar meer harmonie in te vinden. Door naar je eigen handen te kijken en die van je kind kan je daar meer inzicht in krijgen.
Dat is dan ook waar we deze workshopdag naar gaan kijken.

Praktisch:
-De workshop maken we op maat afhankelijk van de wensen, groepsgrootte en tijd. Stuur me een mailtje met je idee en vragen en dan maken we er samen een plan van.