-Wat is een handleesconsult?

De Handleiding - Jacquelien Weel Handleesconslt individueel of tweetallen

Handleesconsult; Wat blinkt er in jouw handen

Op basis van handafdrukken lees ik het verhaal dat in jouw handen staat geschreven. Een handleesconsult of handanalyse is inspirerend en leerzaam voor jezelf.

Ook is een handleesconsult voor tweetallen een mooie manier om de relatie van jou en de ander onder de loep te nemen. Waar versterk je elkaar en waar juist niet.

In Eigen Hand: individuele handanalyse

Individueel handleesconsult tijd voor jezelf

Een uitgebreide handlezing voor jou alleen, of om aan iemand speciaal cadeau te doen. Omdat je meer inzicht wilt in jezelf, bevestiging zoekt of vragen hebt, of omdat het je gewoon leuk lijkt!
Ik geef een karakteranalyse en kijk samen met jou naar wie jij bent, hoe je jezelf neerzet en het waarom daarachter.

Vragen waar we tijdens een consult op in kunnen gaan:

Kan ik voor mezelf beginnen?
♦ Past deze baan of studie wel echt bij mij?
♦ Waarom val ik altijd op de verkeerde mannen/vrouwen?
♦ Wat zijn mijn talenten en hoe kan ik die benutten?
♦ Ik weet niet goed wat ik wil of welke keus te maken.

Een consult kan antwoord of een richting geven of je sterken in gemaakte keuzes.
Ook kan het je simpelweg een inspirerende middag bieden!

Werkwijze: Ik maak handafdrukken die ik bestudeer. In Amsterdam Oost of omgeving Hoorn geef ik je in ongeveer een uur een uitgebreid consult. Omdat je handen jouw verhaal vertellen is het consult vaak één op één maar wil jij er iemand bij is dat natuurlijk ook prima.
Na afloop van het consult stuur ik je de afdrukken van de handen en de opname van de sessie. De opname kan je naluisteren en de afdruk kan je meenemen bij een eventueel vervolgconsult. De lijnen in je hand veranderen gedurende je leven.

Kosten: €90,-incl. btw opname van het consult, handafdrukken en een visuele uitwerking van de afdrukken en natuurlijk een kopje thee of koffie met wat lekkers.
Ik neem de sessie op met een geluidsrecorder, dit gaat meestal goed maar ook wel eens niet. Wil je zeker zijn van de opname dan kan je je eigen opnamemogelijkheid meenemen.

Hand-in-Hand: Duo Handanalyse

Handlezen voor jou en je lief

Info: Een handlezing is een mooi instrument om relaties onder de loep te nemen. Ouder-kindrelaties, maar ook liefdesrelaties, broer-zusrelaties of samenwerkingsrelaties kunnen door een handlezing worden versterkt.

De handen laten zo eerlijk en duidelijk zien wie jíj bent en wat jullie elkaar te bieden en te leren hebben.

Voor ouder-kindrelaties kan het heel leerzaam en inspirerend zijn. Dan kijk ik naar kenmerkende eigenschappen van het kind en welke kwaliteiten bij de ouder hulpvaardig werken of confronteren in de opvoeding van het kind. Wat heeft het kind nodig en wat kan de ouder daarin het beste bieden is vaak het uitgangspunt.

Bij liefdesrelaties spelen andere rollen. Ik kijk waar jullie elkaar aanvullen en waar jullie mogelijk steeds op stuk lopen. En belangrijker, hoe kunnen jullie deze elementen met elkaar in balans brengen zodat het harmonieus én spannend blijft met elkaar.

Hebben jullie als koppel wat te vieren, en willen jullie een feestelijker tintje? Dan geven we er met een ritueel of wat lekkers een feestelijke draai aan!

Werkwijze: in een handleesconsult voor twee maak ik afdrukken van jullie handen. Ik bestudeer ieder paar handen apart en analyseer hoe ze zich tot elkaar verhouden. In Amsterdam Oost of omgeving Hoorn geef ik jullie een consult. Dit duurt ongeveer twee uur.
Na afloop van het consult geef ik jullie de afdrukken van de handen en stuur de opname van de sessie. De opname kunnen jullie naluisteren en de afdrukken zijn mooi om mee te nemen bij een eventueel vervolgconsult. De lijnen in jullie handen veranderen namelijk gedurende je leven.

Kosten:   €180,- incl.btw voor volledig max 2,5u durend consult incl. opname van het consult, handafdrukken en een visuele uitwerking van de afdrukken en natuurlijk een kopje thee of koffie met wat lekkers. Voor ouders met kinderen onder de 12 geldt een apart tarief: €135,- voor max.1,5 uur. 

-Geef een handanalyse cadeau!

De Handleiding - Jacquelien Weel cadeaubon handlezing

Cadeaubon handlezing De Handleiding – Jacquelien Weel

Je vader of moeder verrassen met een  individueel consult of een vriend of vriendin die het goed kan gebruiken?
Of je lief, kind of samenwerkingsrelatie mee uit nemen voor een Duo Handanalyse?

Dat kan!
Bel of mail mij wie jij een handlezing cadeau wilt geven dan krijg je per mail een cadeaubon.

Een bon voor €180,- is in te leveren voor een Duo Handanalyse of een van €90,-  voor een Individuele handanalyse en een bon van minimaal €25,- kan je geven als kortingsbon voor een consult naar keuze. De bon is één jaar geldig.

-Handanalyse aanvullen met Reiki of Handmassage

Een handlezing geeft veel inzichten en daarmee kan je druk in je hoofd zijn.
Sommige inzichten maken emoties los, andere inzichten raken misschien een blinde vlek.
Door na een handlezing een Reiki behandeling te nemen kunnen de thema’s die in het consult naar voren komen beter op z’n plek komen. Daarnaast kom je daardoor meer in je lijf en in ontspanning en uit het hoofd en gedachten.

Een Reiki handmassage is ook een fijne afsluiter. Dan behandel ik met name de onderdelen in de hand die aandacht vragen zodat jij nog meer ontspannen mijn praktijk verlaat.

Een Reiki behandeling is ook los te boeken.

Kosten:

Reiki behandeling:
30 min – €25,-
45 min – €35,-

Handmassage
10 min – €5,-