-Mensen verbinden door handlezen

Verbinding in de groep door handlezen

Handlezen is een boeiend instrument om groepen met elkaar in verbinding te brengen.

Dat kan op een vermakelijke manier als groepsuitje maar ook met een meer serieuze insteek voor een teambuilding.

Meerdere handen bij elkaar geven inzicht in ieders kwaliteiten en mogelijkheden en hoe deze versterken of juist botsen.

Waarom klop je bij de ene vriend/vriendin aan voor een avond stappen en bij de ander voor een goed gesprek? Zit in mijn team de juiste persoon wel echt op de juiste plek zit of wil en kan hij/zij meer? De handen kunnen daar een bijzonder licht op laten schijnen.

Zie hieronder de mogelijkheden

Hands’On: handlezen voor bedrijven en teambuilding

Teambuilding door handlezen

Teambuilding door handlezen

Zoek je een creatieve vorm voor teambuilding. Een middag met een werkteam bijeen komen en in je eigen en elkaars handen turen geeft een mooie opening voor teambuilding. Een handlezing geeft veel inzicht hoe een team op de werkvloer functioneert. Wat is ieders kwaliteit en valkuil en hoe versterk je elkaar. Op welke manier draagt een ieder zijn steen bij aan de bedrijfsmissie. Ik kan als handlijnkundig coach een onderdeel van een teambuilding op me nemen of in overleg kunnen we samen een programma maken.

Handlezen op een bedrijfsfeest, beurs of evenement. Ik kan als handlezer de bezoekers een boost geven waardoor ze zich het evenement blijven herinneren. Op een uitnodigende maar veilige plek bied ik een geheel consult of een korte blik in de handen. Ik lever graag maatwerk dus we kunnen ook samen tot een goede vorm komen.

Het Hands’On programma stem ik uiteraard af op de groep, de vraag en de locatie. Neem voor meer informatie en de kosten (ca.€90,- p/u ex. btw) contact met me op dan maken we er een mooi en inhoudelijk sterk programma van.

Handen Ineen: handlezen voor vrienden/zussen/groepen

Groepssessie handlezen met vrienden

Info: Elkaar op een andere manier ontmoeten! Een volledig middag of avondprogramma wat interessant is voor jezelf en voor de groep als geheel (vrienden, collega’s, familie).  Ik geef informatie over handlezen zodat je zelf kan speuren in je handen, we maken handafdrukken die je meekrijgt, een persoonlijke sessie voor ieder en een gezamenlijke afsluiting wat een beroep doet op jullie werk/vriendschaps/liefdes of familierelatie.

Werkwijze & Kosten: Het Handen Ineen programma stem ik uiteraard af op de groep, de vraag en de locatie. Neem voor meer informatie en de kosten (c.a €90,- incl.btw voor particulier) contact met me op dan maken we er een mooi programma van.

Anderen over Handen Ineen: ‘Ik vond het een erg gezellige middag met z’n vijven. Het ging lekker ongedwongen maar toch met een opbouw met als hoogte punt; de handlezing voor de jarige. Je inleiding was helder en maakte duidelijk hoe de middag zou verlopen. Ook onze persoonlijke korte lezing was helder. Bij mij raakte je een teer punt en heb het als een fijne reading ervaren. Ik ging vrolijk en ontspannen de deur uit. We hebben een heerlijke gezellige dag gehad waarin we open naar elkaar onze reacties op de reading gaven. Nogmaals Jacquelien bedankt voor deze fijne middag.’ –  Mariska

Eat & Read: Verdiepingsdiner met handlezen

Handlezen en eten voor groepen

Eat & Read verdiepingsdiner met handlijnkundige Jacquelien Weel

Info:  Samen eten en je vriendschap verdiepen. Onder het genot van een lunch, diner of high tea leer je wat handen kunnen vertellen zodat je zelf een blik kan werpen in elkaars handen. Dat kan aan de hand van een thema, vraag of blanco nieuwsgierigheid. Ondertussen lees ik stuk voor stuk jullie handen. Daarna kijken we waar je elkaar kan versterken. Je gaat naar huis met een verdieping in je vriendschap én uiteraard de kennis uit je eigen handen.

Werkwijze & kosten: De Eat&Read kan je thuis zelf organiseren met eigen catering of op locatie in Amsterdam en Hoorn.

De tijdsduur en kosten zijn afhankelijk van de groepsgrootte. Bij 10 personen zijn de kosten €45,- per persoon.